#1 • Основна информация
► Потребителско име: - Потребителското ми име е - thebest112.
► Предишни потребителски имена: - Нямал съм предишни потребителски имена.
► Вашата възраст (Минимум 15): - На 15 години съм.
► От колко време сте във сървъра: - Ирая в сървъра от 7 дена. (Знам,че са малко, но разучих сървъра перфектно)
► Какъв ранг сте сега: - Сега съм ранк Imperial.
► Къде сте били екип: - Бил съм екип в MagmaCraft Helper, напуснах по мое желание.
► Обяснете ни къде и как търсите хаковете на играчите?: -Търся хаковете на играчите главно с програми, но иначе в %appdata%, downloads, кошчето, f3 , snooper settings, търсене в търсачката на компа.Проверявам много внимателно и следя постоянно за хак.
► Как можете да ни помогнете, ако бъдете одобрени?: - Ако съм одобрен, за помагам с това да : проверявам за хакери, следя чата, държа се добре и любезно с играчите, помагам на играчите, давам идеи за сървъра относно плугини и уапове.
► Skype за връзка: Skype- live:spascoto .
► Освен български други езици можете ли
да говорите и ако да какви са те: - Освен Български разбирам Английски и Руски език.
#2 • Задължителна Информация
► Колко време на ден ще отделяте,
за сървъра?: - Ще отделям по 6-7 часа на ден.
► Баннвани ли сте от сървъра и ако да
каква е причината на вашият Бан: - Не съм бил банван никога в сървъра.
► Можете ли да се справяте с този ранг: - Мога да се справям с този ранк, ще се старая максимално и ще давам всичко от себе си.
► Обяснете малко за вас, и как ще се
Справяте с вашите задължения!: - Аз играя само minecraft и разбирам МНОГО от плугини и строене. Мога да ви помогна по всяко време. Винаги съм се държал добре към всеки и никога не съм нарушавал правилата. Ще се справям с моите задължение отлично, ще проверявам по няколко човека наведнъж ако е необходимо.Ще следя чата във всяко свободно време.
Благодаря ви за отделеното време по моята кандидатура <3 :p